Produktionsinfo

Regi:
Sally Potter
Manus:
Sally Potter
Längd:
71 min
Produktionsland:
GB
Produktionsår:
2017
Premiär i Sverige:
Medverkande:
Timothy Spall, Kristin Scott Thomas, Patricia Clarkson, Bruno Ganz, Cherry Jones, Emily Mortimer, Cillian Murphy

Filmografi, urval

1988 I Am an Ox, I Am a Horse, I Am a Man, I Am a Woman
1993 Orlando
1997 The Tango Lesson
2001 The Man Who Cried
2004 Yes
2009 Rage
2013 Ginger & Rosa
2018 The Party

Informationstext om film och regissör kommer!

Sally Potter


Källor: . Bakgrundsbild och poster © themoviedb.org

Föregående visning 3/9:
« Insyriated
Påföljande visning 1/10:
Vad ska folk säga »