Produktionsinfo

Regi:
Yorgos Lanthimos
Manus:
Yorgos Lanthimos
Längd:
120 min
Produktionsland:
IE/GB/US
Produktionsår:
2018
Premiär i Sverige:
2019
Medverkande:
Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, Nicholas Hoult, Joe Alwyn, Mark Gatiss, James Smith, Jenny Rainsford, Emma Delves, Faye Daveney

Filmografi, urval

2005 Κinetta
2009 Dogtooth
2011 Alper
2013 Venice 70: Future Reloaded
2016 The Lobster
2017 The Killing of a Sacred Deer
2018 The Favourite

Mer information om filmen och dess regissör kommer i slutet av augusti!

Yorgos Lanthimos


Källor: . Bakgrundsbild och poster © themoviedb.org

Föregående visning 23/9:
« Sir
Påföljande visning 21/10:
Kapernaum »