Produktionsinfo

Regi:
Nick Hamm
Manus:
Colin Bateman
Längd:
94 min
Produktionsland:
UK
Produktionsår:
2016
Premiär i Sverige:
27 april 2018
Medverkande:
Timothy Spall, Colm Meaney, Freddie Highmore, John Hurt, Catherine McCormack

Filmografi, urval

1998 Den oemotståndliga Martha
1998 Talk of Angels
2001 The Hole
2004 Godsend
2011 Killing Bono
2016 The Journey
2018 Driven

Mer information om filmen och dess regissör kommer i slutet av augusti!

Nick Hamm


Källor: . Bakgrundsbild och poster © themoviedb.org

Föregående visning 21/10:
« Kapernaum
Påföljande visning 18/11:
Birds of Passage »